ویژگی های یک مربی موفق
مربیان با ید از علوم ورزشی بهره خوبی دا شته با سند . همچنین در اهد اف برنا مه خود ا ولویت ها را به نحو صحیح تنظیم کنند . سه ویژگی مربیا ن موفق عبا رتند از : د انش ورزشی ، انگیزه برای مربی خوب بودن ، انتقا ل فکر .
د ا نش ورز شی
هیچ چیز نمی توا ند جا یگزین دا نش شما در زمینه تکنیک ها ، قوا نین و مقررات و را هبرد ها ی رشته ای ورزشی که مربی آن هستید شود . گا هی تصور می کنیم داشتن چنین دا نشی ، در آموزش ورزشکار ان مبتدی در مقا یسه با ورزشکا ران پیشرفته از اهمیت کمتری برخوردار است ، اما چنین فرضی نا درست است . در حقیقت در آموزش اصول اسا سی به
ورزشکا ران حرفه ای نیا زمند یم .
فقد ان دانش در آموزش مها رت ها ، خطر صد مه و نا امیدی پس از شکست های پیا پی را به دنبا ل دارد . هر چه دانش شما در زمینه آموزش مها رت ها ی پا یه رشته ورزشی بیشتر با شد و هر چه بیشتر دربا ره ترتیب صحیح آموزش این مها رت ها بد انید ، شما و ورزشکا ران بیشتر لذ ت خوا هید برد .
افزون بر این ها توا نا یی شما در آموزش این مها رت ها شاءن و احترام زیا دی برای شما از جا نب نوجوا نان به همراه
خوا هد داشت ، زیرا آن ها برای این امر ارزش فرا وانی قا ئلند . چنین احترامی به شما ا عتبا ر می بخشد و شما می توانید با استفا ده از آن چیزها ی مهم د یگری همچون روحیه ورزشکا ری ، کنترل عوا طف ، احترام به د یگران و احترام به خود را به آنا ن بیا موزید . یکی از رایج ترین راه های کسب دانش دربا ره تکنیک ها ، قوا نین و راهبرد ها این است که در گذ شته در رشته مورد نظر با زی کرده باشید . اما آگا هی تنها با زی کردن در گذ شته دا نشی را که نیا ز دارید به شما نمی دهد و با زی نکردن نیز به این معنی نیست که نمی توا نید این دانش را کسب کنید . در بیشتر جوامع منا بع ا طلا عا ت دربا ره رشته ورزشی شما وجود دارد . شما می توا نید با د یدن کا ر سا یر مربیا ن در مسا بقا ت لیگ و همچنین در سطوح آموزشگا ه ها و د انشگا ه ها چیزها یی بیا موزید . به خا طر د اشته با شید روش ها یی که برای بزرگسا لان منا سب است ، ممکن است برای ده سا له ها منا سب نبا شد.
انگیزه
شما اگر تما م مها رت ها و دانش ها را دارا با شید ، بدون وجود انگیزه برای استفا ده از آن ها ، یک مربی موفق نخوا هید بود . در حقیقت شما هنگا می که با نوجوا نی روبرو می شوید که توا نا یی تبد یل شد ن به یک ورزشکار بسیا ر خوب را دارد ، اما فا قد انگیزه است ، به خوبی به ا همیت انگیزه پی خوا هید برد .
گا هی مربیا ن ا نگیزه د ارند ، اما وقت ند ارند ، به سخن دیگر ، انگیزه ند ارند ، تا برای مربی خوب شد ن زما ن لا زم را صرف کند .
انتقا ل فکر
معنی این اصطلا ح چیست ؟ توا نا یی درک فوری افکا ر ، احسا سا ت و عواطف ورزشکا را نتا ن و نحوه انتقا ل ا فکا ر به آن ها . مربیا ن موفق صا حب قوه انتقا ل فکر هستند . آن ها می توا نند احسا س شا دما نی ، نا امیدی ، بی قراری و خشم را در ورزشکا ر درک کنند . مربیا نی که د ارای این توا نا یی هستند ، می توا نند به سخنا ن ورزشکار گوش د هند و د رک خود را از آنچه می شنوند ، بیا ن کنند . مربیا نی که د ارای قوه انتقا ل فکرند ، بند رت کس را تحقیر ، و تنبیه کرده به شخصیت ورزشکا ر خد شه وارد می کنند . زیرا آن ها می دانند در از دست د ادن شخصیت چه ا حسا سی به ا نسا ن دست می دهد مربیا نی که د ارای قوه ا نتقا ل فکرند آ ما دگی بیشتری برای حفظ ا حترا م ورزشکا ر د ارند و به نوبه خود ، از جا نب ورزشکا ر بیشتر مورد ا حتر ام قرا ر می گیر ند ، برای موفقیت در کا ر مر بیگری شما به انتقا ل فکر نیاز د ارید .
|